Yhteystiedot

Vammaisneuvosto.pj.
Vuokko Niemelä
puh.040 510 8774
Kiuruvesi
vuokkoniemela@hotmail.com

Sihteeri Ester Halonen
ester.halonen@ylasavonsote.fi

SOTE/Vammaispalvelut tarkemmat tiedot
Vammaispalvelujen esimies
Sanna Suomi
040 830 4340
Vammaispalvelujen sosiaalityöntekijät tavattavissa sovitusti. Ota yhteyttä
040 751 9605
Soitto aika klo. 12.00-13.00
Palveluohjaaja
Kiuruvesi
Sosiaalityöntekijäasiakasryhmä 0-25v
Kiuruvesi
040 5949225
Lappalainen Saija
Asiakkaiden puhelinaika sosiaalityöntekijöille ja palveluohjaajille on ma-pe klo 12-13.00
Uusimmat kuvat

20.7.2014_033
20170823_140042
20170823_140039
20170823_140037

Sisältölaatikko

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:147122 kpl

Toiminta! 

Kiuruveden vammaisneuvosto on toiminut vuodesta 1982. Lue lisää historiasta sivuiltamme  myös jatko tästä. Toimimme yhteistyössä muun muassa paikallisten vammaisjärjestöjen, Iisalmen vammasineuvoston ja SOTE kanssa.  Toimintaamme kuuluu yhteiset retket ja tapahtumat, niistä sekä  tulevista kokouksista löydät tietoa ajankohtaista sivulta.Tutustu toimintaamme myös lehtileikkeiden ja kuvien avulla.Jos haluat katsoa menneitä tapahtumia ja retkiä löytyy kertomus täältä.Toimintakertomus edellisen vuoden toiminnasta,sekä Toimintasuunitelma kuluvalle vuodelle,löytyy myös tältä sivulta.Muistiot vammaisneuvoston kokouksista  löytyy täältä.Myös kokous kutsut  täältä Seminaari esitykset eri seminaareista ja muu tieto täältä .Kerromme myös tulevista tapahtumista ja retkistä Sivultamme löytyy tietoa henkilökohtaisesta avusta                                                                                                                             

KIURUVEDEN KAUPUNGIN JA SOTEN SEKÄ MUIDEN YHTEISÖJEN JA TOIMIKUNTIEN TIEDOTTEET aukeaa tästä

Myös kannanotot ja vastaukset aukeaa tästä

KIURUVEDEN VAMMAISPOLIITTINEN OHJELMA TÄSTÄ

JOS HALUAT LUKEA ESTEETTÖMYYDESTÄ tästä

Toimintaohjeet kaupunginhallitus on hyväksynyt toimintaohjeet 28.2.2011 kokouksessa.

Kiuruveden vammaisneuvosto on toiminut hyvin aktiivisesti esteettömyyden eteen.Olimme mukana tuomassa oman esteettömyys näkemyksemme kun kirjsto/kulttuuritaloa suuniteltiin ja rakennettiin  mikä onkin kaikin tavoin esteetön.

Viimeisimmän kerrostalon rakennuksen loppu vaiheessa,meille tuli vammaiselta yhdeyden otto, että kyseinen rakennus ei täytä esteettömyys vaatimuksia pyörätuoli luiska oli viirheellisesti tehty,portaissa ja ovien aukeamisessa oli esteellisyyttä.

Teimme vetoomuksen ja korjauspyynnön rakennustarkastajan kautta ,missä pyysimme urakoitsijaa korjaamaan kohdat ennen lopputarkastusta ,urakoitsija korjasi epäkohdat niin kyseinen talo on nyt esteetön.

Olemme myös vieneet korjauspyyntöjä yksityis yrittäjille ja kauppaliikkeille aina kun on tuotu vammaisilta aloite vammaisneuvostoon ,epäkohdat on korjattu aivan mielellään.

Pyydämme kerran vuodessa teknisen puolen edustajia keskustelemaan kaupungin kiinteistöjen ja ympäristön esteettömyydestä.Kaikki hallintokunnat ovat sitoutuneet ja tehneet omat linjaukset Kiuruveden vammaispoliittiseen ohjelmaan.KIuruvedellä on tehty esteettömyys kartoitus taajama alueella, missä ilmenneiden epäkohtien korjaus tehdään aina kun muuta korjausta tehdään vammaisneuvosto valvoo, että näin myös tapahtuu tätä käydään teknisen puolen kanssa aina läpi vuosittain.

.